Zwitserland

In Zwitserland leiden vele wegen naar het vakantiegeluk.

Dat geldt net zo voor individualisten met een drang naar de bergtop als de levensgenieters die op zoek zijn naar kuuroorden en culinair genot.

Ook de sportieve reiziger kan zich op deze bestemming volledig uitleven. De perfect aangegeven wandelpaden langs weelderig bos en de ongerepte natuurparken zijn enkele kenmerken voor een stevige tocht.

Wij stellen u graag hieronder enkele reisprogramma’s voor uit ons aanbod.

Check-in & Bliss Out…

Materhorn Zwitserland

Matterhorn – Zwitserland

Kuren in de bergen – Grand Resort Bad Ragaz *****

Welkom in Grand Resort Bad Ragaz, het toonaangevende Europese welzijn en medisch kuuroord in Europa.
Omgeven door de Alpen ervaart elke gast de geneeskunde op het hoogste niveau en een breed scala aan sport, cultuur en culinaire specialiteiten.

Je leven is kostbaar. Schoonheid kan zo veel dingen. Een gevoel, een gemoedstoestand of zelfs alleen maar een wens? Neem de tijd en luister naar jezelf.
Vind inspiratie, harmonie en evenwicht in het beste en grootste welzijn en medisch kuuroord in Europa (12.800 m²).

Grand Resort Bad Ragaz is lid van Leading Hotels of the World.

Puur en kuur in de bergen – Tschuggen Grand hotel *****

Een echte design spa, oprechte gastvrijheid en een skigebied van 225 kilometer (Arosa en Lenzerheide). Dat vindt je allemaal in het vijfsterren superior Tschuggen Grand hotel in Arosa.

Gesitueerd in het adembenemende landschap van Graubünden vindt je hier luxe en elegantie. Het interieur laat oog voor detail zien en is tegelijkertijd zeer verrassend: elke kamer is ingericht door ontwerper Carlo Rampazzi en elke verdieping heeft zijn eigen kleur en sfeer.  Ook heeft het hotel een eigen Tschuggen-Express, een privégondel die je direct naar het ski- en wandelgebied van Arosa brengt (ski-in & ski-out). Toch is het meest bijzondere van alles:  het wellness center! Het gebouw met organische vormen en glas is ontworpen door de vermaarde Zwitserse architect Mario Botta. Geopend in 2006 en een echte eye-catcher van het hotel. Mario ontwierp het wellness center in 2006, dat via een glazen loopbrug verbonden is met het hotel.

Indien u een persoonlijk reisvoorstel op maat wenst, passen wij dit met plezier voor u aan.

Bliss Out Travel werkt samen met professionele reispartners die een garantie zijn op gebied van service, vakkennis en begeleiding. Op basis van onze jarenlange ervaring en passie wordt er rekening gehouden met uw voorkeuren en noden.

Indien gewenst kom ik persoonlijk tot bij uw thuis of op kantoor om het reisvoorstel te bespreken. (regio Vlaanderen zonder toeslag)

BLISS OUT KENMERKEN

ruim afwisselend aanbod op maat
persoonlijke begeleiding aanwezig
Belgische lokale agenten
kindvriendelijk programma mogelijk
duurzaam toerisme