Vietnam

Als een langgerekte S sterkt Vietnam zich over een lengte van 1.650 km uit van de bergen in het noorden, over de Rode Rivierdelta en de Centrale Hooglanden naar de Mekong Delta in het zuiden.

Na een lange en bewogen geschiedenis is dit land één van de interessantste reisbestemmingen van Zuidoost-Azië. Een land waar de traditie zichtbaar blijft en dat hoopvol naar de toekomst kijkt.

Vietnam is een bestemming die aan de wensen van elke reiziger kan voldoen. Of u nu houdt van wandelen door de natuur, fietsen, watersporten, luieren aan het strand, yoga, koken, de drukte van een stad, …hier kan het allemaal.

Check-in & Bliss Out…

zonsopgang – Phu Quoc Eiland – Vietnam

Puur & Kuur – Fusion Maia Da Nang*****

Fusion Maia Da Nang is gelegen aan het parelwitte My Khestrand, op zo’n 10 minuten van de bruisende stad Da Nang.

Dit vijfsterren verblijf is het allereerste all-inclusive wellnesshotel van Azië. Dat betekent dat u zich hier tegoed kan doen aan zoveel massages, scrubs en behandelingen als u wil, het is allemaal in de prijs inbegrepen!

Indien u een persoonlijk reisvoorstel op maat wenst, passen wij dit met plezier voor u aan.

Bliss Out Travel werkt samen met professionele reispartners die een garantie zijn op gebied van service, vakkennis en begeleiding. Op basis van onze jarenlange ervaring en passie wordt er rekening gehouden met uw voorkeuren en noden. Een offerte op maat kost €50 per dossier. Dit bedrag wordt bij reservatie in mindering gebracht.

Indien gewenst kom ik persoonlijk tot bij uw thuis of op kantoor om het reisvoorstel te bespreken. (regio Vlaanderen zonder toeslag)

BLISS OUT KENMERKEN

ruim afwisselend aanbod op maat
persoonlijke begeleiding aanwezig
Belgische lokale agenten
kindvriendelijk programma mogelijk
duurzaam toerisme