OVER ONS

Maak kennis met dit unieke reisconcept

Naast het ‘zoek het zelf maar uit’ online boeken op internet en de vastgeroeste aanpak van traditionele reisbureaus bestaat er nog een derde weg: Travel Experts.

Bliss Out Travel maakt graag deel uit van BTS Travel groep in Antwerpen.

Dit unieke concept kent in het buitenland al jarenlang groot succes. Sinds 2007 zijn Travel Experts ook in ons land aan een opmars bezig. Voor jou als reiziger biedt dit concept alleen maar voordelen.

  • persoonlijk en deskundig reisadvies wanneer en waar u het wenst
  • bespaar jezelf tijd
  • geen lange wachttijden
  • 7/7 een aansprekingspunt voor, tijdens en na je reis waardoor de kwaliteit van uw vakantie gegarandeerd is
  • scherpe prijzen omwille van de zeer lage kostenstructuur
  • alles kan mentaliteit
  • geen parkeerproblemen
  • zeer goede administratie opvolging
  • bescherming van het Garantiefonds Reizen

stefania

Jouw Travel Expert – Stefania Van Varenbergh

Mijn jarenlange ervaring in de reissector heeft me doen inzien dat de mooiste vakantieplekjes op een niet traditionele manier gevonden worden.  Mijn Braziliaanse roots en mijn passie voor reizen hebben me al op plaatsen gebracht die niet zomaar in elke reisbrochure te vinden zijn.

Reizen is een terugkerend onderdeel in mijn leven en betekent voor mij me klein voelen op deze aarde. Ik probeer telkens weer intens te genieten en koester die momenten enorm. Zaken waar ik persoonlijk belang aan hecht zijn o.a. de natuur, stilte , gezonde keuken, je lichaam, medemens, dieren, …

De combinatie van unieke locaties met aandacht voor avontuur, ontspanning en natuur zijn pijlers voor het samenstellen van jullie reis op maat.

Samen met BTS Travel Experts hechten we veel belang aan een persoonlijke aanpak die wij ook graag van bij het begin van jullie reisplannen aanbieden. Om jullie ideale reisformule samen te stellen kom ik graag bij jou aan huis of op kantoor. Op deze manier kan je de wachttijden op reisbureaus vergeten en beginnen aan het uitstippelen van jouw plannen wanneer het jou het beste uitkomt.

Ik ben ervan overtuigd dat we samen jouw droomvakantie kunnen samenstellen.

Ik hoop jou binnenkort te ontmoeten!

Check in & Bliss out!

BLISS OUT PARTNERS

Bliss Out Travel werkt samen met professionele partners die een garantie zijn op gebied van service, vakkennis en begeleiding.