Colombia

De verschillende klimaten en landschappen leiden tot een enorme culturele variëteit in Colombia. Die cultuur bepaalt de identiteit van het land en uit zich via verschillende etnische groepen, dansen en talen. Een magische hoofdstad – trots der Caraïbische Piraten, hoge bergen, maagdelijke witten stranden, landschappen en dicht begroeide jungle, kleine dorpen en hypermoderne steden. Diversiteit ten top!

Nooit was Colombia zo gemakkelijk te ontdekken als nu. Er wachten jullie hartelijke mensen met de beroemde Latijns-Amerikaanse levensvreugde.

Check-in & Bliss Out…

Tayrona Nationaal Park – Colombia

Trektocht te paard bij de Gaucho’s in Colombia

Een 8-daagse ruiteravontuur in het hart van Colombia in het spoor van de Gauchos en te gast bij een Belgische Gaucho!

Stoer uitgedoste Gauchos, wendbare Criollo paarden, eindeloze en adembenemende landschappen en een 100% authentieke latino sfeer is wat je mag verwachten op deze unieke Colombiaanse paardrijdvakantie!

Droom je van een unieke ruiterervaring? Van een op en top authentieke paardrijvakantie?… Wel, dan ben je bij ons aan het juiste adres en meer dan welkom!

SI DIOS QUIERE – 14-daagse rondreis

Koffie en koloniale schatten – Het land van 1000 gezichten

Colombia is meer dan ooit klaar en trots om de wereld haar toeristische potentieel te tonen. Reizen naar Colombia is een bewuste keuze, een avontuur voor fijnproevers en voor iedereen met een hart voor Zuid-Amerika. Ervaar dit prachtig land in alle luxe. Uw reis is van A tot Z verzorgd.

Verleng deze wondermooie rondreis met een ultieme natuurbelevenis.

Mogelijke vertrekdata:
– 13 augustus 2016
– 26 november 2016
– 04 maart 2017

Indien u een persoonlijk reisvoorstel op maat wenst, passen wij dit met plezier voor u aan.

Bliss Out Travel werkt samen met professionele reispartners die een garantie zijn op gebied van service, vakkennis en begeleiding. Op basis van onze jarenlange ervaring en passie wordt er rekening gehouden met uw voorkeuren en noden.

Indien gewenst kom ik persoonlijk tot bij uw thuis of op kantoor om het reisvoorstel te bespreken. (regio Vlaanderen zonder toeslag)

BLISS OUT KENMERKEN

ruim afwisselend aanbod op maat
persoonlijke begeleiding aanwezig
Belgische lokale agenten
kindvriendelijk programma mogelijk
duurzaam toerisme