Argentinië

Agentinië is het passionele land van tango en gaucho’s, van de pampa, van de beroemde watervallen van Iguassu, van het koloniale Salta, van zijn overheerlijke wijnen uit Mendoza, van Vuurland en Ushuaïa, de poort naar Antartica. Begin je reis in het mondaine Buenos Aires, Parijs van Zuid-Amerika.

Wij stellen u graag hieronder enkele reisprogramma’s voor uit ons aanbod.

Neem zeker een kijkje naar de ruitertocht bij de Gaucho’s in Zuid-Brazilië (klik hier). Een echte aanrader voor paarden –en natuurliefhebbers.

Check-in & Bliss Out…

Gletsjer Patagonië – Argentinië

Unieke zeedierenexploratie – Dans Van De Condor – 17-daagse rondreis

Tijdens deze rondreis maken we een unieke zeedierenexploratie langs de Patagonische kust en het schiereiland Valdes.

Honderdduizenden magelhaenpinguïns, zeehonden, zeeleeuwen en zeeolifanten bevolken de Patagonische kuststroken terwijl groepen walvissen opduiken in de baai van Peninsula Valdes.

Mogelijke vertrekdata:

– 15 oktober 2016
– 05 november 2016
– 26 november 2016

Ongekende hoogwoestijn exploratie – Dans Van De Condor – 17-daagse rondreis

Tijdens deze rondreis maken we een hoogwoestijn exploratie in noordwestelijk Argentinië. We doorkruisen landschappen van woeste bergen en dalen, kleurrijke ravijnen, oneindige zoutvlaktes en vruchtbare wijngaarden.

Je vindt er ook een wereld rijk aan cultuur want het is hier dat de versmelting van het Incarijk en de Spaanse koloniale cultuur plaatsvond.

Mogelijke vertrekdata:

– 17 februari 2017
– 10 maart 2017

Indien u een persoonlijk reisvoorstel op maat wenst, passen wij dit met plezier voor u aan.

Bliss Out Travel werkt samen met professionele reispartners die een garantie zijn op gebied van service, vakkennis en begeleiding. Op basis van onze jarenlange ervaring en passie wordt er rekening gehouden met uw voorkeuren en noden.

Indien gewenst kom ik persoonlijk tot bij uw thuis of op kantoor om het reisvoorstel te bespreken. (regio Vlaanderen zonder toeslag)

BLISS OUT KENMERKEN

ruim afwisselend aanbod op maat
persoonlijke begeleiding aanwezig
Belgische lokale agenten
kindvriendelijk programma mogelijk
duurzaam toerisme